Kupio Acer Aspire One D250 sa 3G modulom

Jako dobro. Ispunjena su sva očekivanja. Lagan, brz, čitljiv, internet dostupan trenutno na svakom mjestu. Zamišljam se na plaži u Vantačićima u novom stolcu-ležaljci pod suncobranom kako čitam dnevnu štampu s weba. Ne čuje se, no, primjećujem da se grije pomalo.

Acer Aspire One D250

Koristim VIP-ov multi-SIM unutra (od komplet 400 tarife) tako da nemam USB stick koji strši van i zapinje. Kad radiš za netbookom neko vrijeme i navikneš se na njegovu težinu i dimenzije i onda prijeđeš na normalni laptop čini ti se kao da si stavio cijeli stol u krilo i ne vjeruješ da si ranije to koristio. Kad ga nosiš leži ugodno u ruci kao knjiga.

A zapravo najvažnija stvar je da imaš oko 5-6 sati autonomije, gotovo cijeli radni dan. Kad se priključi na punjač puni se vrlo brzo. Uzeo sam 2 GB RAM-a u nadi da će tada manje trebati harddisk.

Od sada pa nadalje kad idem negdje gdje je moguće čekanje i dosađivanje (makar i na semaforu), ova stvarčica ide sa mnom, gotovo kao mobitel.

Update (15.1.2010): I dalje sam vrlo zadovoljan svojim netbookom i držim da je to bila dobra investicija. Nezamislivo mi je više biti bez njega. Laptopi su čudovišno veliki, no i dalje ugodniji za duži rad.

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: