Samsung Galaxy S

Najprije cijena – u Vipu 9 kuna uz tarifu Sve za posao 600 koju se u siječnju može dobiti po 50% cijene dakle 300 kn (bez PDV 244 kn), a tarifa uključuje 1500 minuta telefonskih razgovora prema svim mrežama, 5 GB prometa i 400 SMS-ova.
Spajanje na internet obično zahtjeva telefonsku pomoć, slanje aktivacijskog SMS i mail procedure podešavanja. Kod Galaxy Taba ništa od toga. Samo staviš SIM i na internetu si. Ako imaš wifi pass samo upišeš šifru. Prebacivanje sa mobilnog operetera na wifi se dešava neprimjetno i automatski. Dok sam vani koristi Vip, čim dođem doma prebacuje se na kućni wifi.
Mada Galaxy S može skoro sve što i Tab, veličina ekrana čini rad na njemu pravim užitkom.

Unos teksta mi je jedna od najvažnijih funkcija mobilnog uređaja. Zahvaljujući Swype-u unos je elegantan, brz i što je vrlo važno kako unosi naše znakove. Za razliku od Galaxy S verzije Tab koji pogoni Android 2.2 ne pretvara solo malo “i“ u veliko. Moguće je pisati duže tekstove što bi ovaj trebao potvrditi.

Pisanje u Catchu je zadovoljstvo. Gledanje filmova je moguće. Doduše, nisam još odgledao niti jedan cijeli film, ali nisam ni na televizoru.

Plaćanje računa ide bez problema. Instalirao Skype, radi, ali ne radi video poziv. Kamera je ok, ali je bolja na Galaxy S, koji ima kristalnu HD rezoluciju. Video prikazivanje, vrti avi filmove, ali ne i mpg. Najveći minus zasad je nestandardni konektor, ako već imam Galaxy S, daj mi da si Tab punim istim ispravljačem.

Novi kalendar mi se jako sviđa. Mail aplikacija bi bila ok sa dva prozora, ali ima bug.

Zahvaljujući Tabu sam počeo pisati blog. WP aplikacija je rudimentarna, ali u zadnje vrijeme to je im.

Sve više osjećam težinu Taba. Držanje u ruci nije rješenje za duže korištenje. Kao laptab je ok.

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: